Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Inertia Wave® Duo Battle Rope HITT Kit - Grijs

Ontdek de kracht van de Inertia Wave®, een revolutionair trainingsapparaat dat de intensiteit van battle ropes combineert aan de hand van duurzame elastomeren. De Inertia Wave® biedt een gepatenteerde mix die ontworpen is om lang mee te gaan, waardoor het een ideale keuze is voor serieuze HIIT-oefeningen thuis of onderweg.

 

Dankzij de geavanceerde technologie kun je met de Inertia Wave® zowel beginners- als gevorderdenmethoden uitvoeren, waardoor het geschikt is voor alle fitnessniveaus. De dynamische weerstand van de elastomeren zorgt voor een effectieve training van het hele lichaam, terwijl de flexibiliteit van het apparaat het mogelijk maakt om diverse oefeningen uit te voeren.

In vergelijking met traditionele battle ropes biedt de Inertia Wave® een beter alternatief. De constante spanning en veelzijdigheid maken het niet alleen effectiever, maar ook draagbaarder. 

 

Creëer een uitdagende en gevarieerde workoutervaring met de Inertia Wave®, en ontdek een nieuwe dimensie in functionele fitness.

 

Verrijk je fitnesservaring met de Inertia Wave®, het ultieme HIIT-trainingsapparaat dat de kracht van battle ropes naar een hoger niveau tilt. Transformeer jouw work-outs, verbeter je kracht, uithoudingsvermogen en conditie met dit innovatieve fitnessinstrument. Ontketen de kracht van de Inertia Wave® en ontdek een nieuwe dimensie in jouw fitnessreis.

 

Het Inertia Wave-trainingstouw is een aanzienlijk lichter en mobiel alternatief voor Battle Ropes.

  • Duo met polsfixatie voor veilige workouts
  • Beide versies met antislip rubberen handgrepen
  • Gecoördineerde, ritmische bewegingen beschermen gewrichten
  • Voor binnen en buiten geschikt, circuit training en HIIT-workouts

Het Inertia Wave-swing-touw bestaat uit een rubberen hoes, terwijl er binnenin gelegeerd staal is. 

 

Naast kracht, coördinatie en snelheid kun je met het fitnesstouw ook je torsostabiliteit, conditie, balans en diverse cognitieve vaardigheden trainen. 

 

U kunt de tool gebruiken als onderdeel van de warming-up en cooling-down of als zelfstandige training. De grote keuze aan trainingsvarianten maakt het ook voor beginners en gevorderden mogelijk om individueel op hun fitnessniveau te trainen. Omdat het hele lichaam erbij betrokken is, verbrandt de touwtraining veel calorieën en kan het je stofwisseling verhogen.

Koop dit toestel vanaf

Technische specificaties

Buitenmateriaal
Rubber
Binnenmateriaal
Staal
Maat
2,9 m
Diameter
3 cm
Gewicht
1,2 kg
Kleur
Grijs

Wat kost het?

Wat is inbegrepen bij uw aankoop?

  • Inertia Wave® DUO-buizen
  • Veiligheidsriemen (ingebouwd) met koordsluitingen
  • Inertia Wave DUO veiligheidsinstructies
Vanaf
125

Inertia Wave® Duo Battle Rope HITT Kit - Grijs kopen