Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Inertia Wave® Strong Battle Rope HITT Fitness Kit Battle Rope Alternatief

De INERTIA WAVE STRONG, uitgebreid met extra hulpstukken voor krachttraining, is een veelzijdig en innovatief trainingsapparaat. Het integreert de dynamische trillende golfpatronen van de traditionele INERTIA WAVE met extra weerstandsfuncties. 

 

Deze hulpstukken zijn ontworpen om krachttrainingsoefeningen te intensiveren, zodat gebruikers naadloos spieropbouwende routines kunnen integreren tussen cardiogerichte golfpatronen. Deze combinatie zorgt voor een uitgebreide workout die gericht is op zowel cardiovasculair uithoudingsvermogen als spierkracht. De toegevoegde hulpstukken bieden instelbare weerstand, zodat ze geschikt zijn voor verschillende krachtniveaus en een progressieve overbelasting voor spiergroei mogelijk maken.

 

Het unieke ontwerp van de INERTIA WAVE STRONG bevordert functionele fitness, waarbij meerdere spiergroepen worden aangesproken en de algehele fysieke prestaties worden verbeterd. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een uitgebalanceerde workout die de cardiovasculaire voordelen van golfbewegingen combineert met de krachtopbouwende voordelen van weerstandstraining.

Inertia Wave® STRONG is ons populairste model. Het is hetzelfde als de IW-SOLO, alleen bevat dit revolutionaire ontwerp STRENGTH TRAINING, tussen golfpatronen. Een superieur HIIT-trainingstoestel voor thuis of onderweg. U kunt dezelfde beginners- en gevorderdenmethoden uitvoeren als de Inertia Wave® SOLO. Een beter Battle Ropes-alternatief

 

Een complete HITT-kit voor krachttraining, core en cardio-oefeningen. (Clip-On-, Clip-Off-bevestigingen)

De Inertia Wave® STRONG is een gepatenteerde mix van duurzame elastomeren. 

 

 

Koop dit toestel vanaf

Technische specificaties

Wat kost het?

Wat is inbegrepen bij uw aankoop?

  • Inertia Wave® STRONG buizen
  • Rail Ankers
  • Handgrepen
  • Extra lange zwarte gevoerde riemen
  • Karabijnhaken
Vanaf
150

Inertia Wave® Strong Battle Rope HITT Fitness Kit Battle Rope Alternatief kopen