Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Technogym Skillrow

De beste roeitrainer die het gevoel geeft op water te roeien

SKILLROW is de eerste en beste roeimachine die een perfecte simulatie creëert van het roeien in het water dankzij de Aquafeel technologie. De weerstand die wordt gecreëerd, is geleidelijk en zorgt voor een grotere vloeibaarheid langs de hele bewegingsboog en zonder terugslag op de onderrug. Zo lijkt het roeien lijkt erg veel op de echte bewegingen in het water.
De opwinding van het roeien in het water wordt versterkt met de SKILLROW CLASS

Gebruikers kunnen zichzelf individueel uitdagen of zich onderverdelen in groepen die races tussen teams simuleren. Op deze manier kunnen de deelnemers samen in perfecte synchronisatie racen, als een echte crew, door het ingestelde ritme te volgen terwijl de lichaamsgegevens gecontroleerd worden. Terwijl gebruikers hun individuele doelen nastreven, bundelt de SKILLROW CLASS die samen in een competitie waarin ieder team continue gestimuleerd wordt.


Door de bewegingen 3D op het grote scherm te volgen, wordt de uitdaging op de SKILLROW een unieke beleving. Bovendien is deze roeitrainer een essentieel onderdeel van SKILLATHLETIC TRAINING. Dit is een trainingsmethode die Technogym heeft ontworpen om kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid te verbeteren om mensen te helpen trainen zoals professionele atleten.

 

Multidrive technology
Met de revolutionaire Multidrive Technogym-technologie is het mogelijk om de training van cardiovasculair naar vermogen te moduleren door simpelweg de weerstand te veranderen: de magnetische rem. Deze werd geintroduceerd ter ondersteuning van de primaire weerstand en stelt gebruikers in staat de bewegingen van roeien te integreren met spierversterkende oefeningen voor specifieke spiergebieden. Met de Multidrive Technology van SKILLROW beslist u welke training u wenst: kracht of aerobe vermogen. Kwestie van het weerstandsniveau verstellen.

 

Geconnecteerd roeien

De SKILLROW App geeft u toegang tot een meer motiverende digitale ervaring met een virtuele roerganger binnen handbereik. De app bevat een uitgebreide selectie van programma's op basis van de TNT: 'Technogym Neuromuscular Training'. Het biedt de mogelijkheid om de resultaten te monitoren en te registreren, en realtime feedback te krijgen over trainingsstatistieken om uw prestaties te verbeteren. Ook kunt u vrienden toevoegen en uitdagen in echte races.

 

 

Nog meer geweldige functies

  • Draaiknop voor weerstand
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Geïntegreerde telefoonhouder
  • Ergonomische stoel
  • Gemakkelijk te pakken handgrepen
  • Geïntegreerde telefoonhouder

Koop dit toestel vanaf

Technische specificaties

Afmetingen (l*b*h)
2.435 * 629 * 1.280 mm
Gewicht
61 kg
Max gebruikersgewicht
160 kg
Min- & max lengte gebruiker
150 - 210 cm
Weerstandsniveaus
Roeimodus met luchtweerstand - 10 niveaus, extra vermogensmodus - 3 niveaus
Weerstandstechnologie
MULTIDRIVE TECHNOLOGY™ - patent pending
Connectiviteit
Via Bluetooth
Vanaf
4.250

Technogym Skillrow kopen