Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Technogym Elliptical

Waarom Technogym Elliptische trainer:

Meer calorieën minder moeite, Krijg de meeste verbranding met minimale waargenomen inspanning. Maximale activering van de bilspieren. Pak het schuine middenstuur vast om uw achterkant vast te pakken.

 

Stil en soepel. De gepatenteerde biomechanica van Technogym Elliptical zorgt voor een soepele, wrijvingsloze en stille stap. De meest compacte elliptische trainer ooit.

 

Met zijn compacte ontwerp neemt Technogym Ellipical zeer weing ruimte in beslag: 1 m² tijdens het sporten en slechts 0,5 vierkante meter wanneer opgevouwen.

 

Het patent van No Impact Totalbody™ maakt een uniek ontwerp mogelijk waardoor alle mechanica verborgen wordt onder het voorste verticale volume. Hierdoor is de Technogym Elliptical een van de kortste cardio

apparatuur voor thuis en die slechts 1 vierkante meter in beslag neemt. Door een ongelooflijke verscheidenheid aan video’s en on demand workouts van uw favoriete trainers zal u in no time calorieën verbranden. Ontdek de kracht van uw lichaam door natuurlijke en comfortabele bewegingen en minimale impact op uw gewrichten.

 

Blijf gemotiveerd en bereik je doelen met gepersonaliseerde training Technogym Elliptical maakt verbinding met compatibele tablets en biedt de ultieme training ervaring met Technogym Sessions, Routines, Virtual Outdoor, Custom Workouts en muziekafspeellijsten via de Technogym Live-app. 

  • De meest compacte crosstrainer & opvouwbaar in minder dan 20 sec
  • Stil en soepel bewegen
  • Verbrand meer calorieën met minder inspanning
  • Maximale activering van de bilspieren en het hele lichaam
  • Gepersonaliseerde workouts om je te motiveren en je doelen te bereiken
  • 1 App voor MyRun, Cycle & Elliptical

Koop dit toestel vanaf

Technische specificaties

Afmetingen (l*b*h)
1.620 * 650 * 1.600 mm
Gewicht
100 kg
Max gebruikersgewicht
130 kg
Max vermogen
600 W
Connectiviteit
Via Bluetooth, Via Technogym App/Live App, Via USB
Vanaf
3.450

Technogym Elliptical kopen